Optibar LC 1010: 
Ny nedsenkbar nivåsensor

Ny nedsenkbar nivåsensor fra Krohne

Krohne lanserer ny nedsenkbar nivåsensor rettet mot vann og avløp, miljøteknikk og OEM. Den er en enkel løsning for kontinuerlig måling i bassenger, brønner, reservoarer, tanker og pumpesumper.

0

Optibar LC 1010 har ifølge en melding fra Krohne en robust utførelse i 316L rustfritt stål og en keramisk membran med høy bruddstyrke og lang levetid. Det er enkelt å rengjøre med den innfelte membranen.

Med en diameter på 22mm / 1″, OPTIBAR LC 1010 kan brukes i smale brønner/rør. Den leveres med pre-konfigurerte måleområder fra 100mbar / 1mVS til opptil 10bar / 100mVS, i tillegg er kunde spesifikke måleområder tilgjengelig på forespørsel.

Optibar LC 1010 har ATEX og IECEx sertifisering og en korrosjonsbestandig TPE kabel som også er godkjent for bruk med drikkevann. Ved siden av de elektriske lederne for 4 … 20 mA, har TPE kabelen en luftslange som skal brukes for referanse til atmosfære. Som et alternativ kan OPTIBAR LC 1010 leveres med integrert tre-tråds Pt100 temperaturføler, alternativt med HART 7-kommunikasjon for enkel konfigurasjon.

Krohne Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som Krohne bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. Krohne står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.