Rambøll Vann bidro også sterkt til at «Nørrebros sjel» nylig ble kåret til vinner av "Nordic Built Cities Challenges" for det beste byplanleggingsprosjektet i 2016.

Rambøll jakter på flere dyktige vanningeniører

– Vi har så mye å gjøre at vi ikke får ansatt fort nok, sier vanndirektør Turid P. Ødegaard. Neste år er målet å øke med ytterligere 20 prosent.

0

– Vi håper å finne dem som ser forbi det åpenbare. Vi trenger de som ser vann som en ressurs på avveie, og som har lyst til å jobbe i ett av Europas mest spennende tverrfaglige miljø. I disse dager har vi 10 stillinger ute og søker blant annet ny markedssjef, sier Ødegaard i en pressemelding.

Internasjonalt miljø
Spredt rundt i Norge har Rambøll 90 vanningeniører, i tillegg har de et internasjonalt miljø med flere enn 700 eksperter i ryggen. Dette gjør dem til ett av Europas største og mest komplette vannmiljøer. Det er gode muligheter for å jobbe på internasjonale prosjekter om en ønsker det. Et av de sprekeste prosjektene Rambøll Vann har for tiden er Cloudburst Resiliency Planning Study i New York og nylig vant de to prestisjefulle ASLA-priser for visjonære landskaps- og klimatilpassingsprosjekter, redesign av Bishan Ang-Mo Kio Park i Singapore og masterplan for ekstremvær i København. Rambøll Vann bidro også sterkt til at «Nørrebros sjel» nylig ble kåret til vinner av «Nordic Built Cities Challenges» for det beste byplanleggingsprosjektet i 2016.

Mange prosjekter
I Norge er Rambøll Vann den størst aktøren innen driftsassistanse på vann og avløp.
– Rambøll har en sentral rolle som samfunnsrådgiver gjennom vår deltagelse i prosjekter for videreutvikling av samfunnets infrastruktur. Vår vannkompetanse er sentral i alle prosjekter innen vei, bane, bygg og byutvikling og behovet vil øke fremover da alle klimascenarier tilsier at det vil bli «villere, vakrere og våtere» fremover, avslutter Ødegaard.