Frank Jakobsen ved det nye kontoret i Haugesund.

Uponor oppretter egen avdeling for sør-/vestlandet

Med økende engasjement over hele linjen innen infrastruktur, overvannshåndtering og vannkraft ser Uponor også store muligheter i sør og vest. Nylig valgte man derfor å etablere egen avdeling i Haugesund.

0

Med økende engasjement over hele linjen innen infrastruktur, overvannshåndtering og vannkraft ser Uponor også store muligheter i sør og vest. Nylig valgte man derfor å etablere egen avdeling i Haugesund.

Det er i vest det regner mest, og med økende fokus på overvann og god infrastruktur har Uponor forventninger til å kunne sikre seg nye prosjekter på både vestlandet og på sørlandet. En betingelse for suksess er naturligvis å ha folk til stede der det skjer. Derfor har man nylig etablert egen avdeling i Haugesund.

– Uponor har hatt stor framgang ved å levere rørløsninger både til infrastruktur, vannkraft og overvannshåndtering. Vi stiller med store rørdimensjoner og er blitt svært gode til å bygge kulverter. Våre store rør brukes til buffring av overvann i systemer med mulighet for full regulering. I tillegg stiller Uponor med egen projektservice avdeling som gir garanti på jobben og tar seg av alt. Dette omfatter alt fra dimensjonering til sveising på stedet, til fast pris. Det opplever mange som en viktig trygghet, sier Frank Jakobsen ved det nye kontoret i Haugesund.

Jakobsen ser mye upløyd mark for Uponor på sør- og vestlandet og skal jobbe med hele regionen fra sogn og fjordane og helt til aust-agder.
– Det er et stort område, så dette vil på sikt kunne vokse, men vi starter der vi er nå, sier Jakobsen, som selv er fra Haugesund.
Jakobsen har bred bakgrunn som ingeniør og er dessuten utdannet yrkesdykker.

– Det legges store planer langs hele kysten og vi ønsker å bidra med våre produkter og kompetanse til at man lykkes i planene. Å ha folk på plass på rette siden av fjellet er jo naturligvis viktig for å kunne komme i inngrep med det som skjer, sier Jakobsen.