Markedssjef Martin Rud ved AVK

Nytt produktprogram med dokumentasjon ett klikk unna

Ved å samle all dokumentasjon inn i et produktprogram i form av en PDF katalog skal man gjøre det enklere for kunden å hente fram dokumentasjon på produkter.

0

AVK har ikke bare gjort endringer i organisasjonen, man har også lagt til et par nyheter i sin nye produktkatalog. 
Katalogen skal gjøre det enklere å finne fram til teknisk dokumentasjon. Ved et enkelt tastetrykk får man tilgang til et bibliotek med dedikert dokumentasjon for det produktet du en søker informasjon om.

– Vi regner med at dette vil være et nyttig verktøy i ditt daglige arbeide. Ved utarbeidelsen av vårt produktprogram har vi alltid hatt brukervennlighet og oversiktlighet i tankene. I denne PDF-utgaven har vi fått til nettopp dette, sier Martin Rud ved AVK.
Ved hvert enkelt produkt følger link med tilgang til dedikert produktinformasjon.

Nyheter
I tillegg til de etablerte produktene presenteres også nyheter

– Montering av gjengedeler kan være tidkrevende, og ubeskyttede gjenger kan være svært utsatt for korrosjon over tid. Vårt Nye Supa Lock™ gjengefrie koplings-program løser disse problemene, sier Rud.
Det er store krefter i sving når et DN400 kombikryss står under trykk. Sikker forankring bør ha den største prioritet.

– Vår nye BA-brakett tilfredsstiller kravene i VA/Miljø-Blad 112 styrkeklasse 65 tonn/DN400 PN16. Informasjon om den og andre nyheter kan man også leseom på vår hjemmeside. Vi har blitt mange nye og det er gjort endringer i organisasjonen. De er presentert i katalogen, så ta gjerne litt tid for å bli kjent med oss alle i AVK Norge, sier Martin Rud.