Majid Zokaie og Eddie Rudolph, har etablert et nytt selskap, PipelineVision.

PipelineVision overtar rørinspeksjon fra Ulefos

PipelineVision er et nyopprettet selskap med erfarne medarbeidere innenfor området rørinspeksjon. Fra og med i dag tar PipelineVision over Ulefos’ virksomhet på rørinspeksjon.

0

-Etter mange år med rørinspeksjon hos Intervision, Vulkan Smith og Ulefos har vi lang og bred erfaring, og vi ser frem til å drive virksomheten videre gjennom et nytt og eget selskap, sier daglig leder Majid Zokaie.

Optimale løsninger i henhold til kundes behov PipelineVisions team består blant annet av Majid Zokaie og Eddie Rudolph, som begge har vært ansatt i Ulefos i en årrekke, og som til sammen har mer enn 30 års erfaring innen rørinspeksjonsmiljøet.

PipelineVision bistår med rådgivning og utstrakt service for å skape gode og langsiktige løsninger som forenkler arbeidsdagen til sluttbrukeren. Vi har agenturer på produkter fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører, produkter og løsninger som vi setter sammen til optimale pakkeløsninger, i henhold til våre kunder ønsker og behov. Fra enkle stakekameraer til komplette TV-biler, vi har løsningene!

Serviceverksted
Ved vårt eget autoriserte serviceverksted i Sandvika utfører våre dyktige serviceteknikere alle typer service på kamerautstyr og TV-biler, og sørger for minimal nedetid dersom uhell skulle inntreffe.
-Vi kan rørinspeksjon, og gleder oss til videre samarbeid med kundene vi har hatt kontakt med i en årrekke, samtidig som vi vil skape nye relasjoner med nye kunder og samarbeidspartnere, sier Zokaie.