Norsk Vann deltar på Arendalsuka for femte gang

Norsk Vann vil i samarbeid med Arendal kommune sørge for å sette vann på agendaen under årets Arendalsuke. Møt oss på stand hele uka og delta på vårt arrangement torsdag 17. august.

0

For femte år på rad er Norsk Vann også i år å finne på Arendalsuka, som arrangeres 14. – 18. august. Tradisjonen tro skal vi ha stand på Sam Eydes plass i samarbeid med Arendal kommune, hvor vi skal dele ut godt kranvann og snakke med befolkningen, politikere, myndighetspersoner og andre interesserte. Det blir i år som tidligere år en rekke aktiviteter og overraskelser på stand.

Debatt
Norsk Vann inviterer til debatt på Symposium i Arendal sentrum, torsdag 17. august kl. 13.30 med temaet: Klimaet løper fra vannpolitikken – kan en vannminister ta grep? Debattantene er Terje Aasland (Ap), Per Olaf Lundteigen (Sp), Ola Elvestuen (V), Nikolai Astrup (H) og Toril Hofshagen (Norsk Vann). Aslak Bonde er ordstyrer.