????????????????????????????????????

Heidenreich blir mer tilgjengelig for kunden

Heidenreich utvider åpningstidene og åpner ny butikk i Fredrikstad i løpet av høsten. Man har nylig lansert en ny og oppdatert netthandel som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

0

– Vi ser de siste årene at handlemønsteret hos våre kunder har forandret seg og vi søker hele tiden å imøtekomme disse endringene. Vi jobber derfor kontinuerlig med å bidra til at kundereisen skal bli så god som mulig. I en hverdag der kunder ikke nødvendigvis bare har kjernetid mellom 07-15, ser vi at det er viktig å utvide kundeservice-tilbudet. Dette iser Heidenreich i en pressemelding.

Som en konsekvens av at handlemønsteret har endret seg utvider man åpningstidene ved flere av sine avdelinger.
– Heidenreich åpner også ny butikk i Fredrikstad i løpet av høsten og man har da 34 butikker fordelt i Norges langstrakte land. Våre butikker er en viktig kontaktkanal, men man kan selvsagt få kontakt med oss også via andre kanaler.

NYE ÅPNINGSTIDER BUTIKK
Flere av Heidenreichs butikker tilpasser sine åpningstider, med følgende eksempler:
Heidenreich Nyborg – fra 04. september vil butikken ha åpent kl. 06.00- 18.00 mandag- fredag.
Heidenreich Forus – kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag
Heidenreich Tunga – kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag
Heidenreich Haslevangen – kl. 06.30-18.00 mandag- torsdag, og kl. 06.30- 16-00 fredag
Heidenreich Karihaugen – kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag
Ny butikk i Fredrikstad vil også ha åpent kl. 06.30- 16.00 mandag- fredag.

NETTHANDEL
– Vi har lansert en ny og oppdatert netthandel. Denne er selvsagt tilgjengelig 24 timer i døgnet. Ved flere Heidenreichs leveringsområder kan man få varen levert påfølgende dag. Da må ordre være registrert i vår netthandel i henhold til gjeldende ordrestopptider. I mange områder er ordrestopptiden helt frem til kl. 20.00.