Lennart Brandt har blitt ansatt som distriktsleder i region Vest, som består av Rogaland, Hordaland, Sogn- og Fjordane.

Wavin styrker seg på Vestlandet

Norsk Wavin AS er markedsleder på innomhus avløp i Norge, og opplever stor pågang på prosjektmarkedet både med støydempende avløpssystemer og også Wavin gulvvarme.

0

– Vår posisjon er oppnådd etter mange  år med sterk fokus på nærhet til sluttkunden, god forståelse for deres arbeidssituasjon og forretning, og godt samspill med grossistene, sier markedssjef Niklas Åkesson i Norsk Wavin i en pressemelding.

Norsk Wavin AS har fra 1.september ansatt Lennart Brandt  som ny distriktsleder i region Vest, som består av Rogaland, Hordaland, Sogn- og Fjordane. Brandt er utdannet rørlegger, og har erfaring både som utøvende installatør og fra grossistbransjen.

– Med Lennart på plass i distriktet vil Norsk Wavin AS effektivt kunne tilby komplette systemer og løsninger til prosjektmarkedet, samt følge opp eksisterende og nye kunder, sier salgssjef Petter Lieth i Wavin.

– Jeg er stolt av å være rørlegger og liker å jobbe aktivt med salg. Jeg er opptatt av kvalitet i jobben jeg gjør og er sulten på mer kunnskap og erfaring innenfor fagområdet. Mine ambisjoner er å bli en aktiv bidrager til et allerede sterkt og anerkjent salgsteam – med tett relasjon til våre grossister og kunder. Jeg ønsker å være en aktiv partner i prosjektene fra begynnelse til slutt. Jeg gleder meg stort til å ta fatt i denne jobben, og møte kundene der ute, sier Brandt.