Krohne Instrumentation ansetter ny serviceingeniør

Henrik Teien Pedersen er nylig ansatt som serviceingeniør hos Krohne Instrumentation.

0

Med både fagbrev, bachelorgrad og fordypning i materialteknologi er Henrik Teien Pedersen godt forspent med basiskunnskaper. I tillegg er han en offensiv type med stor appetitt på avansert teknologi og et godt humør.

– Det blir litt finere maskiner enn det jeg har arbeidet med, det kan jo være greit. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og  oppgavene vår serviceavdeling utfører. Krohnes produkter har mange muligheter, sier Henrik til VANytt i en kommentar.

Henrik er fra Horten og er 30 år. Han kommer fra stilling som servicetekniker hos Energust Rental Solution i Drammen, som driver med med utleie av dieselgeneratorer, kjøle- og varmeanlegg til industri og eventbransjen. Sin BSc. grad i maskin har han fra Universitetet i Stavanger. Henrik skal bo i Horten og vil som regel daglig være på hjul i serviceoppdrag enten hjemmefra eller ut fra kontoret i Moss.

– Vi er glade og stolte over at Henrik har valgt oss som arbeidsgiver, sier selskapet i en pressemelding.

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.