Bærbar modell tar 1300 vannprøver på en lading

0

Med lav vekt og kompakt utforming har bærbare prøvetakerne mange anvendelser, som  feltbruk i forbindelse med anleggsarbeid, miljøovervåkning eller til bruk rundt omkring på flere anlegg.

De nye bærbare prøvetakerne fra Maxx gir opptil 1300 vannprøver på en oppladning.  Med en energivennlig vakuumpumpe og programmerbar hvilemodus kan enheten settes ut i felten over lengre tid og styre seg selv. Vakuum-doseringssystemet gir svært høy driftssikkerhet og nøyaktig prøvevolum som enkelt stilles inn mellom 50 og 350 ml.

Den minste modellen, MiniMaxx har 1 prøveflaske med kapasitet på 10 liter som gir plass til mange prøver om man ønsker å samle inn gjennom hele døgnet.  Den litt større P6L har automatisk distribusjon mellom opptil 24 prøveflasker slik at hver vannprøve fordeles på ulike flasker.  Med innebygd datalogger får du detaljert oversikt over når prøver er tatt.

Maxx prøvetakere har mulighet for å sette opp inntil 12 ulike programmer, og kan stilles inn til å ta prøver til faste tider, ukedager eller mengdeproporsjonalt. En egen programmerbar hurtigknapp gir mulighet for å ta en øyeblikkelig vannprøve med en gang knappen trykkes uansett programmodus. Som ekstrautstyr finnes også mulighet for nettdrift med batteribackup i tilfelle strømbrudd. Maxx prøvetakere forhandles i Norge av Sigum Fagerberg.