Noen av de du vil møte under konferansen

To dager med faglig påfyll og en uten vann og avløp

VPI og AVK arrangerer den 19-20 april VA-konferanse i Sandefjord. Målet er kompetanseheving med faglig fokus innen aktuelle problemstillinger. En som ofte lever uten innlagt vann og avløp kommer også for å fortelle noen av sine historier.

0
Et samarbeid mellom de to lokale VA-bedriftene VPI og AVK er fundamentet for Vann og Miljø konferansen 2018. Den går av stabelen i Sandefjord 19-20 april og byr på et allsidig program for nysgjerrige VA-folk.
 
– Vi har valgt temaer som vi selv er opptatt av og problemstillinger som man ofte møter i VA-bransjen. Det er en bransje med rask utvikling og krav til omstilling. Vi ønsker å belyse viktige problemstillinger og presentere nye løsninger, sier Marie Schmedling, prosjektingeniør ved VPI, som sammen med blant andre markedssjef Martin Rud ved AVK har stått bak det faglige programmet.
 
Arrangørene lover en rekke spennende foredrag som presenteres på en ny og konsentrert måte, fortalt av kunnskapsrike fagfolk.
 
– Vi kjører en ny og fast standard på presentasjonsteknikken. De som skal foredra over et tema får anledning til å bruke fire slides og tyve minutter, forteller Martin Rud ved AVK. Det hører med til pakken at hverken AVK eller VPI skal holde foredrag. Man blir allikevel tilgjengelig med utstilling og informasjon under dagene.

– Vi ønsker ikke å lage reklame for oss selv, vi har tror på felles dugnad og fri faglig diskusjon, det er det folk ønsker seg. VA-folk vil løse problemer. Det er mange dyktige folk som har noe på hjertet. Her får folk anledning til å bygge nettverk og snakke sammen, sier Rud.
 
Programmet er bredt med et lite ekstra fokus på digitale verktøy, samt smarte og effektive løsninger. Flere rådgivere er også å finne blant foredragsholderne. 
 
– Vi ønsker å skape gode dialoger og et hyggelig forum for alle som kommer, vi gleder oss allerede, sier Marie Schmedling.
 
Det er forøvrig første gang de to leverandørene arrangerer felles konferanse. 
– Vi blir alltid invitert, nå er det vår tur til å invitere, sier Rud.
 
Et stort trekkplaster er naturligvis villmarkens store utforsker, Lars Monsen, som tilbringer mye tid uten vann og avløp. Han kommer for å dele med seg av sine spennende opplevelser fra villmarken.
 
Vann & Miljø 2018 inviterer til en arena som gir inspirasjon til kompetanseheving med faglig fokus. I løpet av de to aprildagene skapes en unik møteplass for læring, utveksling og nettverksbygging i VA bransjen. På seminaret opplever du foredrag som presenteres
på en ny, spennende og konsentrert måte med kunnskapsrike fagfolk.