Vestfold Plastindustri har ansatt ny markedssjef

Vestfold Plastindustri AS har ansatt Odd Egil Trydal som ny markedssjef. Han begynte i den nye stillingen 2. januar i år.

0

– Jeg er meget tilfreds med at Odd Egil Trydal har takket ja til å bli ny markedssjef for VPI. Trydal har en bred erfaring, og jeg er trygg på at han besitter de egenskaper som skal til for å skape en videre vekst og gode økonomiske resultater for VPI i årene som kommer, sier Jens Morten Johannesen, CEO i VPI i en melding til VAnytt.

– Det er med stolthet og stort engasjement jeg har takket ja til å bli ny markedssjef i VPI. VPI er et spennende selskap med gode tradisjoner, og jeg har stor respekt for det arbeidet og de resultatene som selskapets ledere og medarbeidere har oppnådd de siste årene. Vi har en solid markedsposisjon, og dette skal vi dra nytte av når vi fremover vil ha hovedfokus på satsningen mot tyngre VA med forskjellige konsept løsninger, sier Trydal.

VPI sin nye markedssjef er utdannet ingeniør med bakgrunn fra den maritime bransjen. Han har siden 2011 jobbet i Oceansaver, hvor han de tre siste årene ledet service og ettermarkeds avdelingen.

Før han kom til Oceansaver jobbet han 10 år i Valmarine gjennom flere ulike posisjoner.

– Vi ønsker Odd Egil Trydal velkommen i VPI med de spennende framtidsutsiktene som ligger foran oss, sier Johannesen til slut i meldingen.