Scott Reinhard ny salgssjef hos Innva

Scott Reinhard (42) startet som salgssjef hos Innva den 1. januar 2018. Reinhard kommer fra byggebransjen hvor han lang erfaring som salgssjef.

0

Scott Reinhard har utdannelse innen elektrofaget og salgsledelse, og har lang ledererfaring innen salg av produkter og tjenester innen byggebransjen. Spesielt har Reinhard kompetanse innen avanserte salgs- og anbudsprosesser og salgsledelse, samtidig med en bred teknisk bakgrunn.

Jeg er veldig glad for at Scott har takket ja til jobben som salgssjef hos oss. Vi har av strategiske grunner valgt å bygge opp service- og supportapparatet først, for å kunne svare våre kunder på best mulig måte. Nå er tiden inne for å etablere et godt salgsteam. Scott innehar solid kunnskap og erfaring, og han har de egenskapene som er nødvendig for å lede Innvas salgsteam, sier Hans Erik Maastad, daglig leder hos Innva. 

– Innva er et svært spennende selskap med en god strategi i bunnen. Med høykvalitetsprodukter som er ettertraktet i markedet, og dedikerte og dyktige medarbeidere har Innva hatt sunn og god vekst og samtidig klart å holde svært høyt servicenivå. Jeg er vant til å jobbe med løsninger i øvre kvalitetssjikt og fant det samme hos Innva med Hawle-produktene. Jeg gleder meg til å være med videre på ferden med Innva, og ser fram til å kunne bidra til videre vekst med nye øyne og ideer fra en beslektet bransje, forteller Scott Reinhard.