Seminarprogrammet for VA Tour`en er klart
Daglig leder i VVP, Bjarne Haugland.

Seminarprogrammet for VA Tour`en er klart

VA Tour 2018 starter i Stavanger 13.mars:

0

Seminarene, som blant annet fokuserer på det svært aktuelle temaet digitalisering, inneholder viktige emner, som hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, hvordan man kvalitetssikrer nye anlegg og hvordan man finner en totalløsning for VA-design med ulike digitale verktøy.

– Vi er stolte over nå å kunne presentere et topp aktuelt seminarprogram, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP.
– Jeg håper virkelig at alle i bransjen ser verdien i å ta del i disse kompetansehevende foredragene, som gir inspirasjon og kunnskap som man siden kan ta med tilbake til arbeidsplassen. Emnet digitaliseing er enormt viktig, og dersom man ønsker å holde seg oppdatert og lære seg nye aspekter rundt emnet, burde man absolutt ta turen innom VA Tour Norge.

Seminarene er helt kostnadsfrie og holdes både på for- og ettermiddagen under messene på VA Tour Norge 2018. Programmet varierer noe fra sted til sted, se www.vatour.no for programmet i sin helhet. Ingen spesiell påmelding er påkrevd til seminarene, bortsett fra at man registrerer sitt besøk til VA Tour Norge.

VA Tour Norge arrangeres for første gang i mars 2018 og holdes på følgende steder:
Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal

Forhåndspåmelding skjer her

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com