God VA-vekst i 2017 for Heidenreich
-Vi hadde god vekst i 2017, sier markeds- og kommunikasjonssjef, Kjetil Grønbakken i Heidenreich.

God VA-vekst i 2017 for Heidenreich

Optimister med tanke på 2018:

0

Selv om årsregnskapet ikke er avsluttet, så er det klart at Heidenreich har hatt en positiv utvikling i 2017. Spesielt har det vært en god vekst i VA-omsetningen.

-2016 ble et veldig godt år for oss både omsetningsmessig og resultatmessig. Salgstallene viserøkning fra 2016 til 2017, så er vi rimelige fornøyde med utviklingen, opplyser markeds- og kommunikasjonssjef, Kjetil Grønbakken til www.vvsforum.no

Det har altså vært en solid vekst i VA-markedet for Heidenreich og det gjelder hele landet. På VVS-siden kan selskapet notere høyest vekst i vest og nord.

Avtalt tid og sted

-Vi vil fortsette med å ha fokus på å få rett vare til avtalt tid på korrekt sted. Ut fra tallene og tilbakemeldingene i blant annet kundeundersøkelsen fra 2017 ser vi at vi ansees som en profesjonell og dyktig samarbeidspartner på både store og små prosjekter. Dette henger igjen sammen med at vi har et salgskorps som står på for våre kunder og at samarbeidet med salg og logistikk fungerer veldig bra. Vi har jobbet med salgsfokus og salgstrening både for butikk og salgsapparat, og vårt proaktive arbeid har gitt synlige resultater.

-Ser dere noen spesielle utviklingstrekk i bransjen som fører til at dere vil posisjonere dere annerledes fremover?

-Vi ser at det spesielt innen synlig VVS skjer ting innen for forhandlernettet. Samtidig økes digitaliseringen i bransjen, både innenfor konkrete produkter, som for eksempel løsninger kobles rett mot smarthusløsninger. Nye digitale løsninger ser vi er på full fart inn i alle typer markeder, påpeker Grønbakken.

Optimister for 2018

Heidenreich er optimistiske med tanke på 2018. Mange spennende prosjekter sammen med kundene gir grunnlag for å tro at det blir et nytt, godt år. Dette gjelder innen både VA og VVS.

-Vi skal sørge for å videreutvikle kompetansen innenfor våre kjerneområder VA og VVS. Våren 2017 delte vi salgsorganisasjonen vår inn i en egen salgsavdeling VA og en egen for VVS. Denne rendyrkingen skal vi selvsagt jobbe videre med i år. Innenfor disse to hovedområdene ligger det igjen produktområder som for eksempel installasjon samt varme og verktøy. Dette er også viktige satsingsområder for oss, sier markeds- og kommunikasjonssjefen.

Rigget for ytterligere vekst

Heidenreich bygde om og pusset opp sitt sentrallager i fjor. Lageret ble driftet som normalt mens den omfattende jobben ble gjort.

-Kunden merket ikke noe, så innsatsen fra alle var helt fantastisk, mener Kjetil Grønbakken. I 2018 oppgraderes flere avdelinger, blant annet i Sandefjord og Verdal.

Heidenreich har i øyeblikket 34 avdelinger spredd rundt i Norge. Den siste avdelingen ble som kjent åpnet i Fredrikstad i oktober i fjor. Antall ansatte er 300. Heidenreich er en del av Europas største VVS-konsern og er rigget for ytterligere vekst.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com