Fornøyd med arrangementet, Bente Jensen, Linn Helstad og Maria Adolfsen fra Heidenreich

Arctic Entreprenør en viktig møteplass

Ny teknologi, spennende utstillinger, faglige seminarer, politikk og god underholdning. Nok engang har Arctic Entreprenør varmet bransjen og ført den sammen i et felles hus med stor takhøyde. Årets arrangement ble større enn noen gang.

0

Med 1665 påmeldte besøkende ble Arctic Entrepreneur 2018 et rekordarrangement for entreprenør og VA-bransjen. Med 125 utstillere, fem fagseminarer samt et kurs i jus, to aftener med underholdning (Stian Blipp, Starworkers, Team Bachstad, Mariann Aas Hansen og Nils Ingar Aadne) samt prisutdeling til årets beste lærebedrift(Volda Maskin) utdelt av en fersk kunnskapsminister Jan Tore Sanner er arrangementet nok igjen å regne som en suksess.

Torje Dalen og Oleksandra Shelestina ved BD Solutions jobber i stadig større grad med å utvikle gode totalprosjekter ved større entrepriser.

– Det er viktig å ha en møteplass. Det er en hardtarbeidende bransje, og det er viktig med et slikt arrangement for å dele erfaringer, titte på nytt utstyr og ikke minst ha det gøy sammen. Da bygger vi en felles kultur og felles verdier, og det kan vi være stolt av, uttalte Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forening, som dessuten valgte å rose regjeringen for sin offensive satsing på infrastruktur.

– Arctic Entrepreneur messen er en av Heidenreich VA sine viktigste aktiviteter i løpet av året, og vi stilte i 2018 med 10 personer fra VA avdelingen for nettverksbygging med kunder og leverandører. Med et slikt antall deltagere fra vår side fikk vi også gleden av å oppleve foredrag med påfyll av viktig informasjon om vårt fag. Dette ble en stor happening for oss med utmerket underholdning og sosialt samvær med kunder. Vi hadde en meget god opplevelse av årets messe og gleder oss allerede til neste år, sier Bente Jensen, Linn Helstad og Maria Adolfsen til VANytt.

Dagfinn Knutsen fra WDF Isolasjon viste fram ulike isolasjonsprodukter skreddersydd for kummer, der demonstrerer han styrken i materialet.

– Vi synes det var en fin messe med masse spennende, der vi fikk anledning til å vise hva vi kan, sa Torje Dalen og Alexandra Shelestina, som jobber i stadig større grad med å utvikle gode totalprosjekter ved større entrepriser, blant annet i prosjekter i regi av Nye Veier, der man også tenker miljø i et helhetsperspektiv.