KROHNE Instrumentation har ansatt Robert Joakimsen ( til høyre) og Sven Ringstad som salgsingeniører

Krohne Instrumentation har ansatt to nye salgsingeniører

Krohne Instrumentation har ansatt Robert Joakimsen og Sven Ringstad som salgsingeniører. Begge to har allsidig bakgrunn fra tidligere. Joakimsen vil gå inn i rollen som inneselger, mens Ringstad skal arbeide med oppsøkende teknisk salg .

0

Joakimsen har bakgrunn fra elektrofaget og er utdannet automatiker. Han har hatt sin læretid på Peterson Lineboard, og hvor han jobbet fra 1981 til 2012. Etter dette jobbet han noen år på Moss Vameteknikk og før han gikk til Caverion, og hvor han jobbet frem til han begynte hos Krohne nå nettopp.

Medarbeider nummer to som nettopp har begynt hos Krohne er Svein Ringstad Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra KROHNE og løsninger for signalbehandling fra PR Electronics.

Ringstad har ingeniørutdannelse innen mekatronikk fra Universitetet i Agder med påbygging i økonomi, og har siden 1999 arbeidet innen fagene prosesskontroll og automasjon.

Ringstads bakgrunn er svært allsidig. Han har arbeidet med kontrollsystemer for vann & avløp hos Malthe Winje Automasjon, for Aker Solutions jobbet han som instrumentingeniør i prosjektene Edvard Grieg og Johan Sverdrup. I tillegg har Ringstad også erfaring fra salg av prosessinstrumentering hos Siemens og med salg av kontrollsystemer fra Rockwell Automation hos Goodtech Products (nå Triple-S).

Ringstad er 43 år og bosatt i Vestby.

Krohne skriver til slutt i pressemeldingen at de glade for at begge valgte Krohne som ny arbeidsgiver. .