Bildetekst: Vi ønsker å være en aktiv aktør i markedet ved å levere høykvalitets produkter og rådgivning innen NoDig.

Skal levere til NoDig markedet

NoDig Norway er en ny totalleverandør av utstyr og materiell til NoDig. Bedriften har ansatte med lang erfaring innen NoDig-prosjekter og rørinspeksjon.

0

NoDig Norway er en ny leverandør til NoDig markedet og skal levere et bredt spekter av utstyr og materiell spesialisert til små og store NoDig-prosjekter. Daglig leder er Majid Zokaie som har jobbet mange år innen Rørinspeksjon og VA bransjen. Det siste året har han blant annet arbeidet som daglig leder i PipelineVision AS, som er leverandør av rørinspeksjonsutstyr.

-Vi er i dag en kjent aktør i rørinspeksjonsbransjen og Nodig er en naturlig utvidelse. Vi ønsker å være en aktiv aktør i NoDig markedet ved å levere et produktsortiment med høykvalitetsprodukter, optimal service og leveringskvalitet, sier Zokaie.

Sammen med Zokaie har NoDig Norway en erfaren teknisk selger. Tor Waage har arbeidet aktivt med NoDig i 15 år både innen anleggsdrift og ved praktisk planlegging, rådgivning og utførelse av mindre og større NoDig -prosjekter. Waage kommer til å reise rundt i hele Norge med NoDig Norways produktsortiment og ekspertise.

Etterslepet av fornying av ledningsnettet er tema som er høyaktuelt i VA-Norge. NoDig-metodene ved å renovere rør uten å grave eller kombinasjon av graving og NoDig løsninger, er ikke bare den mest bærekraftige og miljøvennlige, men også den mest foretrukne metoden i bransjen.
-Vi møter mange spennende prosjekter i vårt arbeid innen rørinspeksjon, men fant raskt ut at det manglet en totalleverandør av NoDig kvalitetsprodukter. Vi ser derfor frem til å ta en god posisjon i det norske markedet, sier Zokaie.