Daglig leder Morten Belsvik og salgssjef Espen Bostad

En ny leverandør til VA-bransjen i Norge

Ibeco Norge ble etablert våren 2018 og har ambisjoner om å være aktør i det norske VA markedet som sørger for at nye og innovative produkter skal være tilgjengelig for kunder i hele Norge.

0

Ibeco er en ny leverandør til VA og VVS bransjen. Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 1968 og er ifølge egen pressemelding en av Sveriges ledende leverandører til VA bransjen.

Ibeco Norge har i dag 2 ansatte. Morten Belsvik har erfaring fra AVK og Sigum, primært med salg av VA og industriprodukter. Espen Bostad har mange års erfaring som rørlegger, og de siste årene som produktsjef for regulering og luft i AVK.

Ibeco Norge ble etablert våren 2018 og skal være en aktør i det norske VA markedet som sørger for at nye og innovative produkter skal være tilgjengelig for kunder i hele Norge.

– Vi vil garantere en høy grad av kompetanse på våre produkter og vil gjøre vårt ytterste for å bistå våre kunder ved valg av løsninger, sier daglig leder Morten Belsvik i en pressemelding.

Ibeco ønsker å være den leverandøren som har døren oppe for alle produsenter, og valgene av produsenter er utelukkende styrt av gode produkter og løsninger.

– Vi er glade for å kunne si at vi er en helt uavhengig leverandør som fritt kan velge de produktene vi ønsker å selge, sier salgssjef Espen Bostad.                                               

Produktprogrammet spenner over et bredt spekter av produkter både til selvfall og trykksatte system. Vi ønsker også å spesialisere oss på «problemløsere» som store strekkfaste koblinger, enkle koblinger for PE som kan erstatte sveising, rep.muffer i alle slags dimensjoner samt på spesialmål, innsetting av sluseventil under fullt trykk. Vårt mål er å finne gode kostnadseffektive løsninger for våre kunder.

En del av denne lovnaden innebærer konseptet: Ibeco Express  Raske leveranser og basert på kundens behov. Ofte kan spesialprodukter leveres etter kun 48 timer. I dette konseptet inngår blant annet spesialproduserte fleksible rørkoblinger, reparasjonsmuffer, store spesialkoblinger m.m 

Firmaet er lokalisert i Skien og har lager i Borlänge og  Göteborg i Sverige.