Ivan Rosenborg nylig ansatt i Krohne

Ivan kommer fra Aanderaa Data Instruments AS, avd. Xylem Analytics Norge, hvor han har jobbet som segmentansvarlig for VA. 

0

Ivan Rosenborg er nyansatt salgsingeniør i Krohne. Han er 42 år og bosatt i Moss. Rosenborg skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra Krohne. 

Ivan kommer fra Aanderaa Data Instruments AS, avd. Xylem Analytics Norge, hvor han har jobbet som segmentansvarlig for VA. Tidligere har han også arbeidet i Garmin Nordic Norway som markedsansvarlig for sport.

Rosenborg har lang bakgrunn fra Forsvaret. Først grunnleggende befalsutdanning deretter Krigsskolen, og operativ tjeneste i hæren og HV fra 1994 til 2012.

– Vi er glade for at Ivan valgte oss som arbeidsgiver og ser fram til å få ham som kollega, sier daglig leder Eivind Omarhaug til VANytt.

Fritiden går med til familien som består av kone og to barn. Hans store interesse er båt og sjøliv med familie og venner.

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.