VA Tour Norge tar turen til Nord-Norge

VA Tour Norge, suksessmessen som for første gang ble arrangert i mars 2018 på fire steder i rask rekkefølge, og som lokket mengder av interesserte besøkende fra kommuner, grossister, entreprenør- og konsulentforetak, arrangeres atter en gang i april 2019 – denne gang i Tromsø og Bodø.

0

– Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, der det kom sterke ønsker fra nord. Vi er svært stolte av å kunne presentere nyheten om at VA Tour Norge 2019 kommer til Nord-Norge og skal arrangeres på to steder – i Bodø og i Tromsø, forteller Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten få en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP.

Seminarer med høyaktuelle emner kommer også til å bli tilbudt, og denne gangen sikter vi på et enda bedre og viktigere seminarprogram for å bygge videre på VA Tour Norge som et sted for opplæring og kompetanseutveksling.

– Ikke nok med at vi kommer tilbake i 2019, fortsetter Bjarne Haugland. – I april 2020 kommer VA Tour Norge til å arrangeres på seks steder fra sør til nord: Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. – Da regner vi med at VA Tour vil ha blitt en etablert og naturlig møteplass for hele bransjen.

VA Tour Norge 2019 arrangeres den 24. april på Radisson Hotel i Tromsø og den 26. april på Radisson Hotel i Bodø.