Kvalitet i praksis under det 22. Hallingtreff

14.-16. januar 2019 arrangeres Hallingtreff for 22. gang.  Fjorårets arrangement fikk god tilbakemelding og neste års treff på Geilo vil trolig bli et like sterkt fagtreff for vannbransjen. Her samles hele verdikjeden for å dele erfaringer og idèer ved siden av å diskutere felles utfordringer.

0

Hallingtreff 2019 har temaet «Kvalitet i praksis», og fokuserer spesielt på praktikernes hverdag, men også på de utfordringer leverandører, rådgivere og entreprenører møter. Fagtreffet arrangeres av Hallingplast AS, SSTT (Scandinavian Society for Trenchless Technology) og RIN (Rørinspeksjon Norge).

Tre av de mest sentrale lederne tilknyttet oppgaver innen norsk infrastruktur kommer dessuten til fagtreffet: Det er administrerende direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund, direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann og administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen i Rådgivende Ingeniørers Forening. De stiller til vannbransjens egen spørretime under treffet.

Fabrikk og faglig
Hallingtreff 2019 starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor deltakerne får se og høre hvordan produkter til bransjen produseres. Her kan man velge mellom fabrikkvandring eller en temasamling rettet inn mot produksjon og bruk av PE-løsninger.

Deretter reiser man i samlet tropp til Vestlia Resort på Geilo, for  to dager med faglig input og sosialt samvær. Det er også en utstilling hvor 20 leverandører viser fram sine produkter og tjenester.
Du kan se hele programmet til Hallingtreff 2019 her.