Dag E. S. Gramstad har blitt ansatt som Kommersiell Direktør i Grundfos Norge

Dag Gramstad ny kommersiell direktør i Grundfos Norge

Grundfos har ansatt Dag E. S. Gramstad som Kommersiell Direktør med ansvar for alt salg i Norge innenfor de 3 segmentene VVS, VA og Industri. Gamstad tiltrådte stillingen 1. oktober.

0

Dag Gramstad har en omfattende kompetanse innen internasjonal forretningsutvikling og digitalisering, og kommer fra stillingen som kommersiell direktør for sky- og sikkerhetstjenester i Telenor Digital.  Han har hatt en rekke stillinger i Telenor Group og var blant annet med på Telenors Internet startup Comoyo og har drevet Telenor frem til å bli kategorileder på mobilt bredbånd. Dag E. S. Gramstad er 42 år gammel.

Han har MBA fra Escuela de Administracion de Empresas (EAE) Barcelona, Master of Arts fra Nottingham Trent University og Cand. Mag fra Universitetet i Oslo.

Truls Lystang, Area Managing Director North West Europe/ General Manager Norge forteller at Dags erfaring og kompetanse skal bidra til å styrke Grundfos Norge videre som en attraktiv og kompetent partner for nye og eksisterende kunder. Dags profil og erfaring støtter vår digitale strategi hvor

– Grundfos ønsker å være helt i forkant – det vil gi oss mange nye muligheter for å utvikle og styrke vår forretning samtidig som det stiller store krav til alle deler av organisasjonen, sier Lystang.

– Jeg ser frem til å bli kjent med markedet, kundene, de ansatte og Grundfos! Det er mange paralleller mellom Grundfos og Telenor (norsk og dansk industrieventyr), sterke merkevarer, vitale for et velfungerende samfunn (kommunikasjon og vann), store organisasjoner, organisert med Group og lokale business units, men det er også veldig mye nytt å lære seg. Marked, produkter, kultur, mennesker, prosessene og systemene. Men det er en herlig utfordring og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Dag Gramstad.

– En annen viktig del i jobben er å ta med seg min erfaring ift. å jobbe enda smartere i Grundfos og med våre kunder. Både med digitale løsninger og prosesser. Det er en spennende utfordring, sier han.