Disse leverandørene er representert under VAtour i Tromsø og Bodø.

Etterlyst vandrermesse om ikke lenge på plass i Tromsø

VA Tour Norge, vandremessen som ble arrangert for første gang i mars 2018 på fire steder, og som lokket mengder av folk næringsbesøkende fra kommuner, grossister, entreprenør- og konsulentforetak, arrangeres atter en gang i april 2019 – denne gang i Tromsø og Bodø.

0

En stor samling leverandører til Norges VA-infrastruktur begir seg igjen ut på turné, for første gang til Tromsø og Bodø.

– Da vi i fjor besøkte Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim under VA Tour Norge, var det mange som lurte på hvorfor vi ikke fikk tatt med oss touren lenger nord. Denne gangen kommer vi til Nord-Norge med full styrke, med en stor gjeng VA-spesialister og to fullastede lastebiler med flotte produkter. Vi håper nå på en god oppslutning og mange fine besøk på messene i Tromsø og Bodø, hilser Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Ideen med VA Tour er enkel, den handler om å reiser vi rundt i landet for å gjøre det enklere og mer behagelig for kundene å skaffe seg informasjon og innsikt i produkter.
Det legges til rette for å se de tyngre og mer omfangsrike produktene samt å diskutere det siste innen produktnyheter, utvikling og teknologi. Alt man trenger å se, er samlet under ett tak: rørkoblinger, ventiler, pumper, brønner, avløpssystemer, dreneringssystemer, vannregulatorer, gategods, utstyr for rørinspeksjon samt mye mer.

– Nå er det kun én uke igjen til vårens store eventyr i VA-bransjen i Nord-Norge! Vi ber de som ikke har forhåndsregistrert seg om å gjøre det, slik at vi kan planlegge mat og drikke osv. Vi frister med spennende seminarprogram, masse flotte produkter og sist men ikke minst en gjeng inspirerte spesialister som ser frem til interessante dager i Bodø og Tromsø. Dessuten er deltagelse gratis, så vel møtt i Tromsø 24 april eller Bodø 26, april, sier Bjarne Haugland.