Høy aktivitet i grøftene på Øvre Romerike

Overvannshåndtering, trykk- og avløpsrørsystemer og skjøting av disse, pumping av vann og avløp, samt moderne skilting i samferdselsprosjekter, vil bli demonstrert på praktisk dag.

0

Det er stor aktivitet i grøftene på Øvre Romerike om dagen. Infrastruktur må på plass for å tilrettelegge for den planlagte befolkningsveksten rundt Gardemoen området. Nye prosjekter står i kø, og kompetanse samt rask tilgjengelighet på kvalitetsvarer er viktig for å skape gode prosjekter.

Et arrangement som har vært populært er Praktisk Dag. Her samler grossisten Brødrene Dahl sine leverandører innen vann- og miljøteknikk sine for å vise frem produkter og gi praktisk innføring i bruk av disse. Overvannshåndtering, trykk- og avløpsrørsystemer og skjøting av disse, pumping av vann og avløp, samt moderne skilting i samferdselsprosjekter, vil bli demonstrert.

Arrangementet går av stabelen onsdag 22. mai på Brødrene Dahl sin avdeling som ligger sentralt plassert i Industriveien 12 på Jessheim mellom kl. 9.00 og kl. 14.00