Isohatt

Heidenreich skal også levere Isohatt

Isohatt-serien består av ulike størrelser isolasjonselementer, støpt med høy presisjon for å dekke de fleste typer betongkjegletopper. Isohatt sørger for optimal isolasjon med minimale gravearbeider.

0

En ny avtale gjør at isolasjonselementer for betongkummer, utviklet og produsert av WDF Isolasjon, nå er tilgjengelig via Heidenreich.

– Vi opplever at markedet etterspør Isohatt. Derfor er det naturlig at våre kunder også kan få disse produktene via oss, sier Eva Christina Moen, produktsjef VA i Heidenreich.

Selskapet, som ble etablert helt tilbake i 1904, er blant de ledende VA- og VVS-grossistene i Norge. I dag har Heidenreich rundt 300 ansatte og 32 butikker over hele landet, med et eget distribusjons- og kundenettverk fra Kristiansand i sør til Alta i nord.  

– Vi tilbyr løsninger som gir kundene våre en enklere hverdag, og muligheten for å utføre jobben mer effektivt. Her passer Isohatt godt inn, sier Moen. 

Avtalen som WDF Isolasjon har inngått med Heidenreich er den tredje i sitt slag. Fra før har også Br. Dahl og Ahlsell liknende avtaler for Isohatt.

– Isohatt er et glimrende alternativ til dagens løsninger, som innebærer at man bygger isolasjon rundt kummene i grøfta. Isohatt (1600E) veier kun 35 kilo og kan enkelt løftes på plass av to personer, sier Dagfinn Knutsen, daglig leder i WDF Isolasjon.

Han gleder seg over at Heidenreich har tatt produktserien inn i varmen, noe som blant annet betyr sterkere tilstedeværelse langt nord i Norge, på steder som Alta, Tromsø og Finnsnes.

– Det ligger nå til rette for en større satsing i nord, hvor disse produktene kommer enda sterkere til sin rett, sier Knutsen.