Fra VA Tour 2019 i Tromsø. Foto: VATour

VA-messe ruller ut også i neste år

Etter to vellykkede turneer i 2018 og 2019 er det i mars 2020 igjen duket for den store VA-messen som flytter seg fra sted til stedfor at lastebilene pakkes fulle med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler, når VA Touren returnerer til fem steder i Norge. Kristiansand, Bergen, Oslo, Trondheim og Hamar er stedene som får besøk av Norges ledende VA-leverandører.

0

Etter to vellykkede turneer i 2018 og 2019 er det i mars 2020 igjen duket for fem regionale en-dags VA-messer over samme lest. Igjen skal vogntogene fylles med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler. Når VA Touren lander i Kristiansand, Bergen, Oslo, Trondheim og Hamar er det både VA-leverandører som kommer på besøk. Et høyaktuelt seminarprogram er en vitkig del av opplegget.

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten får en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP.

– VA Tour Norge har vist seg å være en suksess, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP som sammen med messearrangøren BraMässor arrangerer Touren. – Vi har fått en fantastisk respons av besøkende som setter stor pris på at vi kommer til dem og gir dem muligheten til å enkelt ta del i alle nyheter og all kunnskap som våre medlemmer kan tilby, fortsetter Bjarne Haugland.

Utviklingsarbeidet med VA Tour Norge fortsetter, og det vil bli satset enda mer på et høyaktuelt og kompetansehevende seminarprogram. Temaet for neste års Tour vil bli meddelt innen kort tid. Tidligere har programmet hatt et digitaliseringstema.

VA Tour Norge inviterer besøkende som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister og konsulenter med flere, og dette er de planlagte datoene og stedene:

Kristiansand, 5. mars, Sørlandets Travpark
Bergen, 10. mars, Scandic Flesland Airport
Oslo, 12. mars, X Meeting Point (Hellerudsletta)
Trondheim, 17. mars, Scandic Lerkendal
Hamar, 19. mars, Scandic Hamar

Se www.vatour.no for mer informasjon.