Ulefos styrker salgsavdelingen

Ulefos har i løpet av det siste halvåret ansatt en rekke av nye medarbeidere med formål å øke kapasiteten og styrke salgsavdelingen. Noen er kjente ansikter for den som har vært en stund i VA-bransjen, mens andre er nye. VANytt bringer her den fulle oversikten.

0

De nye medarbeiderne som dermed vil utgjøre et solid tilskudd til markedsavdelingen er følgende:

Lasse Enger-Larsen

Lasse Enger-Larsen ble ansatt som salgs- og markedsdirektør i april. Enger-Larsen er utdannet ved Luftkrigsskolen og har en MBA fra Handelshøyskolen i Bodø. Enger-Larsen kommer fra Kongsberg Defence & Aerospace og har de siste årene vært Manager Business Development for internasjonalt våpensalg.

Lennart Brandt

Lennart Brandt ble ansatt som distriktsansvarlig selger for Vest-Norge i april. Brandt har en variert bakgrunn innen VA og VVS, og kommer fra stillingen som distriktsleder for VVS hos Norsk Wavin AS. Brandt er utdannet rørlegger og har tidligere jobbet som servicerørlegger og montør.

Tommy Mikalsen

Tommy Mikalsen ble ansatt som distriktsansvarlig region Øst i april. Mikalsen kommer fra stillingen som seksjonsleder i driftsavdeling VA Skedsmo Kommune. Mikalsen har lang erfaring fra VA-bransjen og har tidligere jobbet i Brødrene Dahl og NLI Engineering Energy. Mikalsen er utdannet maskiningeniør og har i tillegg fagbrev både som industrirørlegger og platearbeider.

Alf Rune Holterbakken

Alf Rune Holterbakken ble ansatt som salgsleder i juni. Holterbakken har elektroteknisk utdannelse fra Gjøvik Tekniske Fagskole og har mange års erfaring som energimontør, samt salg og markedsføring i elektro- og VA-bransjen bla hos Onninen, Berggård Amundsen og Norsk Wavin. Holterbakken har de siste 10 årene jobbet hos Norsk Wavin – og de siste 5 årene som salgssjef innen VA.

Thomas Blankevoort

Thomas Blankevoort er ansatt som KAM kommune/entreprenør. Dette er en nyopprettet stilling i Ulefos’ salgs- og markedsavdeling. Han vil starte hos Ulefos 1. desember 2019. Blankevoort har lang erfaring med salg og markedsføring i bygg- og VA-bransjen og kommer til Ulefos fra Norsk Wavin hvor han har vært distriktsleder siden 2014.

Hege Irene Jægtvik

Hege Irene Jægtvik er nylig ansatt som markedskoordinator. Jægtvik har mer enn 18 års erfaring som grafisk designer, webdesigner og rådgiver. Jægtvik har bred kompetanse innen design og kommunikasjon. Jægtvik har en bachelor i visuell kommunikasjon og årstudium i Web design fra USN. Jægtvik har de siste 5 årene drevet sitt eget design- og kommunikasjonsfirma på Kongsberg.