Julie Brodtkorb skal være sammen med gutta på brakka. Foto Jørn Søderholm

Flesk og duppe med Julie på brakka i år også

Statsministeren står for åpningen av konferansen tirsdag 21. januar. Samme dag vil samferdselsministeren og ny veidirektør, Ingrid Dahl Hovland, holde innlegg.

0

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) inviterer igjen til anleggskonferanse og messe på Clarion Hotel & Congress, Oslo Airport 21.- 23. januar. Statsministeren står for åpningen av konferansen tirsdag 21. januar. Samme dag vil samferdselsministeren og ny veidirektør, Ingrid Dahl Hovland, holde innlegg.

– Arctic Entrepreneur er en arena der alle med interesse for anleggsbransjen kan bli oppdatert faglig og møte viktige leverandører. I tillegg står det sosiale helt sentralt. Her kan hardtarbeidende bransjefolk ta en velfortjent pause fra en travel hverdag. Og ja, det blir flesk og duppe på Brakkemiddagen onsdag kveld i år også, sier Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF.

Feirer bransjen

Konferansen har over tid utviklet seg til å bli Norges største arrangement av sitt slag. Antall påmeldinger er høyere enn på samme tid i fjor og det forventes nærmere 1 700 deltakere til Gardermoen. Det vil være gratis å besøke utstillingen der 104 leverandører presenterer det nyeste av maskiner og utstyr. Det skal også deles ut en god porsjon heder og ære.

– Her tar vi oss tid til å feire entreprenørene og løfte frem alt det positive som skjer i bransjen. Blant annet skal vi dele ut en HMS-pris og premiere vinnerne av MEFs tomgangskonkurranse. I tillegg vil kunnskapsministeren stå for kåringen av Årets lærebedrift 2019. Dette vet jeg er en pris som henger høyt i bransjen, sier Brodtkorb.

Bli faglig oppdatert

Alle de sentrale byggherrene i bransjen vil være representert på konferansen. Ny vegdirektør Ingrid Dahl Hovland vil holde innlegg om sine planer for Statens vegvesen. Flere av de nye fylkeskommunene kommer for å presentere hvordan de vil gjennomføre anleggsprosjektene fremover. I tillegg vil det være en rekke praktiske innlegg som vil gi nyttig faglig oppdatering for bedriftsledere, ansatte og byggherrer. Noen av temaene er prosjektsamarbeid, god gjennomføring av VA-prosjekter og ulykkesforebygging i bransjen. MEF-medlemmer får rabatert pris på seminarene.

Etter det faglige programmet og utstillingsvandring blir det festmiddag på tirsdag og onsdag. Jon Niklas Rønning underholder på Vinterfesten og Staut spiller på Brakkemiddagen.