VA-Tour er en møteplass for fagfolk i VA-bransjen, her fra Tromsø i fjor

Utvider med flere utstillere, flere stopp og større seminarprogram

VA Tour Norge 2020: For første gang er det fem steder som skal besøkes av Touren – Kristiansand, Bergen, Oslo, Hamar og
Trondheim. Nok en gang tilbys et omfattende seminarprogram med aktuelle temaer med spennende case-studier og praktiske løsninger. Et av årets temaer er smarte VA-systemer.

0

Med våren kommer de ledende norske leverandørene av VA-produkter igjen til å ta VA Touren ut til kundene, for å vise fram løsninger, nyheter og nyttige tips.

For første gang er det fem steder som skal besøkes av Touren, og det er flere utstillere om bord enn før, også denne gangen tilbys et omfattende seminarprogram med aktuelle temaer som spennende case-studier og praktiske løsninger. Temaene er ennå ikke helt spikret, men det vil blant annet omfatte smarte VA-systemer.

– Vi satser atter en gang på et godt gjennomarbeidet og kvalitetsrikt seminarprogram, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP.

– Seminarene har tidligere vært høyt verdsatt og tiltrukket seg en rekke besøkende. Denne gangen konsentrerer vi oss litt ekstra om å tilby et konsist og tidsøkonomisk program – vi ønsker jo at alle skal få anledning til å besøke alle standene og ta del i det store produktutvalget. Seminarprogrammet er nå i ferd med å bli satt sammen og vil publiseres i starten av året.  

VA Tour Norge inviterer som vanlig besøkende som jobber med VA innenfor kommuner, entreprenørselskaper, grossister og konsulenter med flere, og dette er de planlagte datoene og stedene:

Kristiansand, 5. mars, Sørlandets Travpark

Bergen, 10. mars, Scandic Flesland Airport

Oslo, 12. mars, X Meeting Point (Hellerudsletta)

Trondheim, 17. mars, Scandic Lerkendal

Hamar, 19. mars, Scandic Hamar

VA Tour er et mobilt arrangement, her fra innrigging i Tromsø.

Om VA Tour Norge: VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA. Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. VA Tour Norge arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP og messefirmaet BraMässor.