Krohne ansetter ingeniør innen instrumentering

0

David Johansen har en Mastergrad innen Subsea Technology fra Universitetet i Stavanger og skal arbeide med teknisk salg av instrumentering. Fra tidligere er han utdannet automatiker og har jobbet som serviceingeniør hos Krohne Instrumentation.

– Denne kombinasjonen av praktisk erfaring og teoretisk kompetanse er en meget god kombinasjon. Det gleder oss at David valgte å komme tilbake, og blir et flott tilskudd til vår personalgruppe, sier Krohne i en pressemelding.

Johansen 33 år og bosatt i Moss. Han kommer fra tidligere stilling hos Wintershall Dea og har jobbet med prosjekt, nyanlegg, drift og vedlikehold av Wintershall’s Subsea installasjoner.

Om KROHNE Instrumentation: En totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 28 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.