Erik Stensrud skal lede SKTs nye satsing i Norge

SKT satser videre på trykkavløp i Norge

Skandinavisk Kommunalteknik AS (SKT) innleder ny offensiv for å sikre seg flere prosjekter innen trykkavløp. Nylig ansatte man ny leder for virksomheten i Norge og om ikke lenge vil organisasjonen styrkes ytterligere.

0

Trykkavløp er et smart alternativ til selvfallsopplegg både i grisgrendt strøk og i tettbebygget strøk med mye infrastruktur. Skandinavisk Kommunalteknik AS (SKT) har som spesialisert aktør på feltet bygget komplette anlegg for trykkavløp i en årrekke her i landet. Etter en periode med noe lavere aktivitet ønsker man nå å ta nye steg og ta større markedsandeler.

Som del av satsningen ble nylig Erik Stensrud ansatt som leder for SKT. Virksomheten i Norge er datterselskap av et konsern med samme virksomhet i Sverige. Stensrud kommer fra stilling som salgsleder VA hos Heidereich.

Torbjørn Jansson gir seg som leder i Norge, men skal være delaktig i det videre arbeidet.

– Erik har en solid bakgrunn i VA-bransjen og vil bidra til å styrke SKT’s fremtidige utvikling i Norge. Erik kommer til å lede organisasjonen fra vårt kontor i Drøbak, forteller Torbjörn Jansson, som har fungert som daglig leder i SKT de siste tre årene. Jansson vender tilbake til sin rolle som forretningsutvikler i SKT-konsernet, men vil bistå med sin erfaring og kunnskap på feltet videre i satsningen i Norge.

– Trykkavløp er et spennende område og vi ser et stort potensiale i Norge. Med SKTs solide erfaring i ryggen kan vi tilby komplette installasjoner der vi tar hele ansvar for bygging og funksjon, levert som nøkkel i døra anlegg. Vår kunder blir dermed avløpslag eller kommuner, sier Stensrud til VANytt.

Om ikke lenge styrker man organisasjoner ytterligere, da ansetter man en ny regionsansvarlig selger, som kommer til å jobbe med prosjektering og salg av løsninger med LPS-trykkavløp til kommuner, entreprenører og private VA-lag.

SKT har til sammen ca 10 000 pumper installert i Norge, og ca 70 000 i Sverige. man tilbyr dessuten service og oppfølging gjennom avtaler.  SKT har kontor/lager i Drøbak og er gjennom sitt svenske morselskap en del av Skandinavias største leverandør av løsninger for trykkavløpssystem Konsernet har mer enn 40 års kunnskap i å levere trykkavløp med LPS skruepumper. Omsettning: 260 Millioner Ansatte: 115