Tore-Jakob Reite blir en del av Entec familien. 

0

Tore-Jakob er nylig ansatt som leder for Aqua divisjonen og derigjennom også som daglig leder i Brimer As og Servitech As. Stillingen inngår i konsernledelsen og vil rapportere til konsernsjef.

– Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Tore-Jakob uttaler konsernsjef Håvard Haanes. Med hans omfattende bransjekunnskap og nettverk innen oppdrett samt kompetansen innen teknologier for vannbehandling, er dette en betydelig styrking av vår satsing innenfor akvakultur og kommunalteknikk. Han blir en sentral bidragsyter for å sikre videre vekst, og en viktig brikke i Entec sin målsetning om å videreutvikle effektive miljømessige løsninger for våre kunder hvor bærekraftige teknologier og livsløpsfokus er helt sentralt.

Tore-Jakob er 51år, og har en Bachelor innen økonomi, markedsføring og ledelse fra University of Strathclyde. Han kommer fra en stilling som leder for forretningsområdet Fish Farming

i Linde gas (AGA) og daglig leder ved selskapet sitt internasjonale innovasjonssenter for akvakultur og vannbehandling i Ålesund.  Ellers har han lang erfaring fra ulike stillinger innenfor oppdrettsbransjen. Tore-Jakob var i perioden før etableringen av Entec Group også styremedlem i Servitech AS fra 2016 til 2018.