Sindre Kavli 

Ny salgsingeniør ansatt hos Froster

0

Fra 12. oktober 2020 ble Sindre Kavli ansatt som salgsingeniør og distriktsansvarlig i Froster.  Kavli har med sin bakgrunn og kompetanse innen design av pumpe og motor-systemer, yte faglig støtte, salg og service for kunder i Norge.

– Det gleder meg å komme inn i en bedrift med gode verdier og en interessant produktportefølje. Nå ser jeg fram til å jobbe tett med Frosters kunder, og motiveres av å kunne tilby rett løsning og god service, sier Sindre.

Sinder har Bachelor i Maskinteknikk fra Høgskulen på Vestlandet. Han kom fra jobben som mekanisk ingeniør i Framo og har med sitt brede nettverk et godt utgangspunkt for å gjøre en god jobb i Froster.

– Med Sindre på laget har vi styrket vårt salgsteam og vil dermed øke vår tilstedeværelse ute i markedet. Han har den rette type innstilling, kompetanse, og know-how til å yte best mulig service og oppfølging for sine kunder i Norge, sier daglig leder Artur Burdek.

Sindre vil fokusere på våre produkter rettet mot industri og vann og avløp. Og har som målsetning om å ivareta relasjonen Froster AS har til sine kunder i et marked hvor kvalitet på varer og tjenester som utføres er høy.

se mer hos froster.no