Heidenreich flytter rett rundt hjørnet

Etter 25 år i de samme lokalene var Heidenreich i Solheimsviken klare for noe nytt og bedre. Heldigvis har man klart å finne en perfekt plass bare noen hundre meter unna. Med mer moderne, flottere og funksjonelle fasiliteter er man klar for ytterligere vekst.

0

Heidenreich i Bergen sentrum flytter sin avdeling fra Solheimsgaten til Møllendalsveien, det er bare ett minutts kjøring unna, men til lokaler som er av høyere standard og bedre rigget for videre vekst.

– Fasilitetene har ikke vært optimale, for eksempel har vårt lager befunnet seg rett under E39. Selve veilegemet har vært identisk med taket i lageret. Vi har faktisk ikke fått lov av Veivesenet å feste noe i det, det sier vel sitt, forteller Frode Vikebø, leder for Heidenreich Solheimsviken, som beholder navnet etter flyttingen, som foregår denne helgen. På mandag morgen er man klare i Møllendalsveien 1A.

Butikkleder Ove-Andre Ostad, direktor for Heidenreich Bjørn Moen og butikkselger Trude Hjartholm åpner den nye avdelingen

Det tidligere lokalene har også vært litt grovhugde, kalde og hustrige, og nå ser man fram til å tilby kundene et mer representativt opplegg.

– Dette blir helt topp, og samtidig føles det riktig at vi ikke flytter langt. Vi vil helst gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å finne oss, så dette blir helt perfekt, sier Vikebø.

I den nye avdelingen er alt 100 % nytt, fra møbler til reoler, lys og inventar. Til sammen skal man ha plass til 7000 varenummer.

– Med plasseringen midt i byen er det naturlig for oss å betjene særlig vvs, og da naturligvis, entreprenører og rørleggerfirmaet. Det er forøvrig ikke mer enn 14 minutter å kjøre til vår store avdeling i Åsane, like ved Ikea, der vi har holdt til i over 35 år, forteller Vikebø.

i de nye lokalene er alt helt super moderne og det er ikke spart på noe.
– Både for kundene og naturligvis for oss som skal jobbe her er dette veldig inspirerende. Vi har allerede en vekst på 20 % i forhold til i fjor, så jeg føler at vi er ferd med å ta markedsandeler, forteller Vikebø.

I forbindelse med åpningen vil man med bakgrunn i situasjonen sluse inn kundene i grupper og gi de spesiell forpleining i forbindelse med åpningen, det er særlig mange trofaste kunder man gleder seg til å ønske velkommen i nye lokaler.

– Vi er en populær avdeling som skal anstrenge oss enda litt til for å tilfredsstille kundene, med nye lokaler blir de enda mer overskudd og energi, som vi kan tilby kundene i form av bedre service, sier Frode Vikebø, leder for Heidenreich Solheimsviken.

Heidenreich sin nye butikk er på ca. 700 kvm.