Hege Irene Jægtvik blir markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos

Blir markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos

0

Hege Irene Jægtvik er nylig tilsatt som markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos. Jægtvik har over 20 års erfaring innen markeds- og kommunikasjonsfaget, og har også drevet eget design- og kommunikasjonsbyrå.

– Vi har sett behovet for å styrke satsningen på en tydeligere rolle ut mot sluttbruker og våre viktigste samarbeidspartnere, sammen med ønsket om en mer synlig profil både lokalt og regionalt, sier Lasse Enger-Larsen, salgs- og markedsdirektør i Ulefos.

Ulefos er i god vekst, det er de siste årene ansatt mange nye dyktige folk og ambisjonene for fremtiden er solide.

– Kompetansen og energien blant de som jobber i Ulefos er helt rå. Det er et stort konkurransefortrinn, og jeg gleder meg til å være med å videreutvikle og styrke Ulefos som merkevare, sier Jægtvik.

Som en del av norsk industri og som en av Europas eldste bedrifter har Ulefos mange spennende historier å fortelle.

– Det jobbes kontinuerlig med bærekraft og vi ønsker å delta aktivt i det grønne skiftet. Ikke minst jobber det mange dyktige eksperter innen bransjen i Ulefos, og det gjør meg stolt og veldig klar for å ta fatt på den nye stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos, sier Hege Irene Jægtvik.