Svært robust nivåbryter med lysring indikator

En ny front-flush nivåvakt er spesielt egnet for bruk på klebrige, viskøse eller slipende produkter. Fokuset er på størst mulig pålitelighet. De fungerer ypperlig selv ved sterk begroing og har dessuten en lysring gjør at tilstand kan sees på lang avstand

0

Takket være robustheten er Vegapoint 24 å betrakte som en plug & play-sensor. Den kan installeres veldig enkelt på bare noen få enkle trinn. I produksjonsprosesser med varierende medier er ingen rekalibrering nødvendig. Utvidede funksjoner, som for eksempel interface- eller skumdeteksjon, konfigureres enkelt.

Kun metall innvendig i tanken

– Med denne enheten retter vi oss spesifikt mot næringsmiddel- og farmasøytisk sektor, men vi ser ikke bort fra at den vil være aktuelt for VA-applikasjoner. Det er her denne sensoren har mange fortrinn sier Audun Hagen, Teknisk sjef i VEGA Norge. Med front-flush design fungerer nivåvakten perfekt på klebrige produkter som f.eks. peanøttsmør, sjokoladepålegg, melasse eller nougatkrem.

Selv rengjøring via pigging av rør fungerer trygt sammen med den flate målespissen,» understreker Hagen, og grunnet utformingen av sensoren takler den også sandblåsing. Dette fordi det kun er metall innvendig i tanken. Sammenlignet med plast konkluderer han med at omfattende tester har vist forlenget levetid med en faktor på 4.

Passer som hånd i hanske

Brukere oppnår optimal kontroll av prosessene sine med den nye VEGAPOINT 24. Sammenhengen mellom holdbarhet og lave driftsutgifter er banebrytende. Den avgjørende faktoren er imidlertid fleksibiliteten i bruk: Med sine allsidige prosessfittings og adaptere passer nivåvakten som hånd i hanske – selv i allerede eksisterende systemer.