Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Wavin: 3 smarte løsninger til effektiv overvanns-håndtering

Klimaendringene skaper i dag hyppigere og kraftigere nedbør – og forlenger og øker samtidig antallet tørkeperioder. Kombinert med økende urbanisering, som med flere «harde» overflater og færre grønne områder hindrer rask avledning av vann, øker dette risikoen for ødeleggende oversvømmelser og ekstrem tørke i byer.

Vi står dermed overfor et økende behov for smarte løsninger og metoder som kan håndtere fremtidens overvann mer effektivt og miljøvennlig. Målet vårt er ganske enkelt at vi skal bli bedre til å redusere risikoen for skader på bygninger og infrastruktur, samt trusler mot folkehelsen.

Saken fortsetter under bildet:

Hos Wavin har vi et stort fokus på smarte og bærekraftige løsninger som sikrer bedre overvannshåndtering i byene. Komplette systemer som kan kontrollere og håndtere enorme mengder regnvann og utnytte dem som en ressurs når tørkeperioder setter inn.

Finn ut mer om smart overvannshåndtering designet for fremtiden
Les magasinet INFRAstruktur for å lære om bedre overvannshåndtering som er designet og utstyrt for fremtidens klimaendringer.

Les magasinet INFRAstruktur her

I Wavin lager vi løsninger som dekker menneskers basale behov. Våre produkter utfyller en helt sentral funksjon i de flestes hverdag – dog uten at de vet det! Wavins produkter sitter nemlig gjemt bak vegger, under gulv, veier, parkeringsanlegg og i landbruksarealer. For oss er det ingen skam å leve i en skjult tilværelse, for det betyr at de solide og sikre rørsystmene og VVS installasjonene vi leverer virker som de skal. Wavin gir effektive løsninger for grunnleggende behov i dagliglivet: trygg distribusjon av drikkevann, bærekraftig forvaltning av regnvann og spillvann, energieffektiv oppvarming og kjøling av bygninger.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com