Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Eskil Møllegaard og Kenneth Haugseth his Biovac har fått mer å gjøre under Koronaepidemien.

Biovac har gått offensivt til verks under pandemien

Da koronaepidemien kastet mørke skygger over landet valgte mange bedrifter å begrense driften og legge seg i dvale til stormen var over. Hos Biovac valgte man derimot tidlig å gå for en offensiv strategi. I ettertid har man fått så mye å gjøre at man må ansette folk.

I forbindelse med Koronaepidemien har enkelte bransjer blitt rammet mer enn andre. I  frykt for å tape penger har flere bedrifter i forbrukersegmentet valgt å begrense driften, ved å permittere og søke om hjelp.

I motsetning til mange andre gikk Biovac derimot mot strømmen, satset mer på markedskommunikasjon enn noen gang og la til rette for høy aktivitet. Man beholdt alle ansatte i jobb og satset på å utnytte situasjonen.

– Vi valgte tidlig i løpet å gå for tanken om at private renseanlegg er et grunnbehov i samfunnet. Vi satset på at vi skulle klare å kjempe oss gjennom ved mer innsats. Samtidig ville vi signalisere overfor ansatte, leverandører og kunder at vi tar ansvar. Med over 60 ansatte, et hundretalls serviceteknikere og like mange forhandlere er dette et stort apparat. Vi skal opprettholde en samfunnskritisk miljøtjeneste med drift av 14 000 renseanlegg! Vi hadde også et ansvar for våre samarbeidspartnere og underleverandører, forteller Terje Wilhelmsen, leder i Biovac til VANytt.

I ettertid har man sett at strategien har vært rett. Bestillingene har strømmet på og man har i løpet av perioden opparbeidet seg en god ordrereserve og dessuten en betydelig tilbuds reserve til landets kommuner, profesjonelle utbyggere og huseiere.

Ansetter tegner
Resultatet av offensiven er at man har fått hendene fulle med jobb, og nå trengs det hjelp på tegnebordet. Stillingsbeskrivelsen er for tiden under utarbeidelse.

– Vi ønsker oss kandidater til en spennende jobb, som er å være med å tegne ut framtidens renseanlegg. Vi kan tilby et ledende avløpsmiljø i form av en trygg og fremoverlent arbeidsplass. Helst ønsker vi oss noen med erfaring i teknisk tegning i 2D/3D, god evne til å samarbeide på tvers av fagområder, evne til å jobbe selvstendig og være en del av et profesjonelt miljø med mye humor og stor takhøyde. Og masse jobb både i medgang og motgang, sier Kenneth Haugseth, avdelingsleder for avløpsrensing til VANytt.

Biovac Environmental Technology AS leverer vann- og avløpsløsninger til kommuner, hytte og boligfelt. Selskapet omsetter for over 200 millioner i norden, og prosjekterer, tegner, rehabiliterer og bygger alt i Norge. Med mer enn 14.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 30.000 årlige servicebesøk har Biovac en unik kompetanse og erfaringsbase.

Biovac® renseanlegg er et meget bra miljøvennlig alternativ for rensing av avløpsvann for de som ikke har kommunalt avløp. Teknologien som brukes er basert på en naturlig og biokjemisk renseprosess. Samtlige Biovac® minirenseanlegg er godkjent etter NS-EN 12566-3. Dette er standarden alle kommuner har som minstekrav. Biovac® minirenseanlegg finnes i en rekke forskjellige utførelser og har derfor en høy fleksiblilitet ved plassering og klarer alle typer gunnforhold og tomteforhold. Anleggene kan enten graves ned eller plasseres i et frostfritt rom over jorden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com