Fra VATour 2018 i Oslo

VA Tour endrer navn og rulles ut i mars 2022

Covid 19 satte håndbrekket på VVPs VA Tour, men utstillerne er klare for å rulle ut igjen. Nå er planen klar for neste år. Man bytter navn til VA Messene, og tilbyr som tidligere en stor utstilling av teknologi ved siden av seminarer med aktuelle tema, casestudier og praktiske løsninger.

0

Covid 19 tok bokstavelig talt livet av VVPs VA Tour, men utstillerne lever i beste velgående og VVP har nå lagt en ny plan sammen med Messeselskapet.

– For utstillerne er dette en lang tur men for deltagerne i hver landsdel er dette en regional fagmesse. Derfor har VA Tour blitt til VA Messene. En ny runde med reginale bransjemesser gjennomføres allerede i mars 2022, sier VA-Messene i en pressemelding.

Regionalt

Til våren er det dermed mulighet for norsk leverandører å komme ut i regionene og presentere sine produkter. Etter en avbrutt messeturne i 2020 kommer nå VA og VVS produsentene VVP tilbake med nye messer i samme stil som tidligere, men med et nytt oppfrisket og gjennomtenkt konsept og et nytt navn.

Bjarne Haugland on the road igjen, Foto: Georg Mathisen/Rørfag

– Vi i VVP er, slik som i alle bransjer, utrolig glade for å endelig få muligheten til å komme ut og treffe kunder igjen! Vi ser veldig frem til at VA Messene kommer tilbake til våren, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP. – som tidligere skal messene skape uformelle regionale møteplasser for alle fagfolk i bransjen. Her kan man få ny kunnskap, oppdatere sin kjennskap til produkter og løsninger, info om nyheter og føre viktig dialog direkte med sine leverandører, sier Bjarne Haugland.

VA messene tilbyr som tidligere et seminarprogram av høy kvalitet med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger. 

– Seminarene har vist seg å være svært verdsatt og de gir stor merverdi for de besøkende, sier Haugland. – Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende. Vi ønsker at de skal delta på både seminarene og få med seg det store produktutvalget i utstillingsområdet.

Hele programmet publiseres på nyåret i 2022 og retter seg mot alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. Disse stedene og datoene er det som gjelder for messene i 2022:

Kristiansand, 8. mars, Sørlandets Travpark
Bergen, 10. mars, Grieghallen
Oslo, 15. mars, Telenor Arena
Trondheim, 17. mars, Tapperiet Dahls

Om VA-Messene: VA Messene er en utvikling av VA Tour Norge som ble arrangert i 2018, 2019 og 2020. VA Messene er regionale bransjemesser hvor man får presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og kan gjennomføre fagsamtaler med sine leverandører. Arrangementet inkluderer også relevante seminarer. De som inviteres er alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. VA-messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør.