Styrker salgsteamet med to nye medarbeidere

Stian Halstadtrø er ny distriktsansvarlig for Midt-Norge og Anne Wyckmans skal arbeide med anbudsregning, prosjektarbeid og kundeoppfølging.

0

Stian Halstadtrø (35) er nylig ansatt som distriktsanvarlig for Midt-Norge hos Innva. Halstadtrø er bosatt i Trondheim og vil ha sitt arbeide i Trøndelag og Møre og Romsdal. Stian er utdannet rørlegger og har de siste åtte årene arbeidet som selger i Xylem. 

– Oppstarten i Innva har vært over all forventning. Fokuset på kvalitet, tilrettelagte systemer, kompetanse og samarbeid er det som sitter igjen i meg etter en måned. Det jeg gleder med til i fortsettelsen er å fremme kvalitetsprodukter i mitt distrikt og fortsette levere service, kunnskap og produkter i min region. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Halstadtrø.

Anne Wyckmans (46) er godt kjent i VA-bransjen gjennom sine tidligere jobber i PAM Saint Gobain og Brødrene Dahl hvor hun blant annet har arbeidet med logistikk og teknisk salg VMT. I Innva skal hun bidra med sin erfaring og tekniske kompetanse i anbudsregning, prosjektarbeid og kundehenvendelser. 

-Ikke bare kjennes det godt å være tilbake i leverandørleddet, det føles ekstra godt å jobbe med høy-kvalitetsprodukter kombinert med høy faglig kompetanse hos de ansatte. Det er veldig gøy og inspirerende å være en del av et engasjert arbeidsmiljø med stort driv der hvert enkelt ledd har sin added value. Jeg bare gleder meg til fortsettelsen og til å se gode resultater, sier Anne Wyckmans

Innva har i dag 13 ansatte hvor selgerne har egne distrikter rundt om i Norge og et backoffice-team som supporterer hele landet.

-Når vi er på leting etter nye ansatte, er vi opptatt av å finne hodene som har et brennende engasjement og stolthet for jobben og kan styrke vår servicegrad ytterligere med sin kompetanse i faget. Dette har vi virkelig funnet i Stian og Anne. Etter første dag var de en del av Innva-familien og er godt i gang med sitt arbeid hos oss. Vi er glade for å ha Stian og Anne med på laget, forteller daglig leder Scott Reinhard.

Begge ble ansatt ved årsskiftet.