Anton Svanberg går i land

0

Krohne Norway har nylig ansatt Anton Svanberg som serviceingeniør. Svanberg kommer fra stilling i Altera Infrastructure der han har jobbet på plattformen Petrojarl Knarr.

– Svanberg har solid erfaring og lang fartstid innen automatisering. Han skal drive service på alle typer utstyr fra Krohne. Vi er svært fornøyd med at han har valgt å komme til oss og bli en del av vår serviceavdeling. Hans mangeårige erfaring vil bli et positivt tilskudd til avdelingen, som samtidig får flere hender. Vi opplever vekst og utstyret vi leverer skal følges opp, sier Eivind Omarhaug, daglig leder ved Krohne.

Svanberg er utdannet ingeniør fra høyskolen i Narvik og har også fagbrev som automatiker fra Oscarsborg Videregående Skile i Narvik.

Svanberg er opprinnelig fra Narvik og er nå bosatt på Klemetsrud. Svanberg er en ivrig friluftsmann og trives med å gå turer i fjellet, men både børse og fiskestang.

– Krohne er en spennende bedrift med ny og spennende teknologi. Jeg ser fram til å være en del av et unikt fagmiljø, sier Svanberg, som har lang fartstid i automatiseringsbransjen, blant annet har han arbeidet flere år innen offshore. Karrieren startet i 1992 hos Aker Engineering som automasjonsingeniør. Etter det har han vært ansatt i Goodtech og Petrojarl Knarr/Altera Infrastructure.