Ønsker velkommen til nytt servicesenter: Fra venstre: Eirik Våge- regionssjef, Isrid Ronde-senterleder , Jeanette Elvestad-medarbeider), Than Schjetne-medarbeider) og Glenn Olsen-driftssjef.

Nytt servicesenter på Sofiemyr

For bedre å dekke området fra Bryn til Ski, flytter Brødrene Dahl sitt servicesenter fra Langhus til Sofiemyr. Senteret skal støttes av uteselgere som dekker Follo og Ryen-området.

0

Det nye servicesenteret åpnet 1. juni i Sam Eydes vei 3 og blir lett tilgjengelig med beliggenhet like ved motorveien, liggende tett på E6. 

Senteret vil dekke Oppegård, Sofiemyr, Kolbotn, Nordstrand, Søndre Nordstrand, Prinsdal og helt opp til Ryen. Beliggenheten like ved motorveien er attraktiv med høy tilgjengelighet. Servicesenteret vil bli støttet av uteselgere som dekker Follo og Ryen-området. 

– Vi flytter for å styrke tilbudet til kundene langsmed aksen Ski til Bryn. ROT-markedet vokser i området og det er mange nye planer for området fremover. Et lett tilgjengelig servicesenter med godt utvalg er derfor viktig for rørleggerne, sier regionsjef Eirik Vaage. 

Av totalt 1500 kvadratmeter vil butikkdelen være på 1100. Inngangspartiet vil også fungere som showroom. Ved siden av arbeidsklær vil arealet i første omgang bli brukt til presentasjon av synlig VVS.

Oslo og Akershus er en stor region for Brødrene Dahl med totalt ni servicesentre. Sentrallageret til den tekniske handelsbedriften ligger også her, på Langhus. Når servicesenteret flytter fra Langhus til Sofiemyr vil de frigitte arealene bli disponert til logistikkformål for å kunne yte enda bedre service fremover. 

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, industri, havbruk, vannkraft og samferdsel. Brødrene Dahl har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Virksomheten har over 50 servicesentre og mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet. Selskapet er del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.