Jørgen Andersen

Styrker salgsteamet med ny distriktsleder

Nylig tok Norsk Wavin et nytt steg ved å styrker salgsteamet med en ny distriktsleder for el og tele. Jørgen Andersen har lang erfaring av salgsarbeid mot både entreprenører og grossister.

0

Norsk Wavin AS er markedsleder på beskyttelse av El og Tele kabel og har opp gjennom årene opparbeidet en sterk posisjon både blant sluttkunder og grossister.

En posisjon som kommer av mange års med sterk fokus på nærhet til sluttkunden, god forståelse for deres arbeidssituasjon og forretning og et bra samspill med grossistene.

Pr 14/8 tar Norsk Wavin AS et nytt steg og styrker salgsteamet med en ny distriktsleder. Jørgen Andersen, tidligere ansatt bl.a i Uponor, og med lang erfaring av salgsarbeid mot både entreprenører og grossister blir den nyeste medlemmet av El og Tele salgsteamet.

Jørgen vil være et velkomment tilskudd i salgsteamet. Med han på laget kan vi fortsette å bygge videre på de samme gode relasjonene med enda flere kunder sier Salgssjef Inge Fosberg. Og vi vil komme enda tettere på kundene i hans distrikt Øst og Midt-Norge. Det viktigste for oss er nærheten til kunden, og fra nå av er det ikke bare Heiko og Inge som er på veien. Nå er vi Jørgen og!

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt i min nye jobb, Wavin kjente jeg godt fra før. Og godfølelsen kom umiddelbart når jeg møtte Inge og Heiko, sammen blir vi et kjempeteam, sier Jørgen Andersen.

Jørgen og Heiko blir å treffe på BKK fagmesse på Brann Stadion den 25/8..