Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

KE Automasjon: Få kontroll på vannlekkasjene med system fra KE

KE Automasjon har utviklet et system for å raskere avdekke vannlekkasjer. Dette sparer kundene for store driftskostnader.

– Vi har utviklet et produkt som kan kobles til et bredt spekter av industrielle sensorer og målere. Produktet er designet for robuste miljøer der strømtilførsel ikke er tilgjengelig, og kan integreres sømløst i toppsystem.

Dette vil gi en rask og god oversikt som kan indikere lekkasjer, sier Thomas Bergene, leder for vann- og avløpsavdelingen i KE Automasjon.

KE Automasjon ble etablert i 1983, og har mer enn 35 års erfaring innen automatikk. Siden 2006 har De også levert vann- og avløpssystemer.

Enkelt og brukervennlig

– Hva er så bra med deres system?

– Vi har et sikkert og robust automatikksystem, og brukergrensesnittet er moderne og intuitivt etter dagens behov og standard. Kundene gir særlig brukervennlighet og stabilitet i systemet gode tilbakemeldinger, sier Bergene.

For eksisterende kunder er det også en stor gevinst med at de kan bruke samme plattform som brukes innen bygg-automasjon levert av KE Automasjon.

Toppsystemet er basert på HTML5 standard og gir driftsoperatører flere valgmuligheter til å bruke alle mobile flater som for eksempel iPad, telefon for å overvåke systemet.

Sikker kommunikasjon

– Hvorfor bruker dere 4G og fiber fremfor Radio?

– 4G er bredt utbygd i Norge. Det kommersielle mobilnettet er en del av kritisk infrastruktur. Det har derfor strenge myndighetskrav, som betyr at nettleverandørene har skyhøy oppetid og store ressurser på feilretting. Informasjonsmengden over mobilnettet er også større og i tillegg at den er i sanntid.

En annen fordel er at kundene ikke er avhengig av å etablere egen infrastruktur med dyrt og sårbart kommunikasjonsutstyr.

Vi bruker samme kommunikasjonsløsning som betalingsterminaler for butikker. Dette er kritisk kommunikasjon med strenge sikkerhetskrav. Signalene går i eget lukket nett, som ikke er eksponert mot internett, sier Bergene.

I toppsystemet samles all informasjon, og dette visualiseres slik at det er lett å forstå og styre for kundene. Systemet er ikke bare et overvåkingssystem, men også et styringssystem som gir operatører kontroll og oversikt der de er. Alltid.

Myndighetskravene innen vann- og avløpsanlegg blir stadig strengere. Dette er noe KE Automasjon fokuserer på.

Messe i mars
5. – 7. mars deltar KE Automasjon på messen Miljø & Teknikk på Lillestrøm.
– Vi ønsker alle velkomne innom vår stand for en hyggelig prat!

Om KE Automasjon

  • Stiftet i 1983.
  • 20 ansatte
  • Ledende aktør i Norge på styre- og overvåkingssystem innen vann og avløp og bygg-automasjon
    Mer info på www.ke.no
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com