Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Fra venstre: Andreas Mellquist, Morten Nygaard Hedlund, Shu Wen, Kenneth Haugseth, Petter Mellquist, Alexander Nilsen og Eskil Møllegaard. Foto: Biovac Environmental Technology AS

– Vi har levert vårt første Biovac SBR anlegg til Kina

Samarbeidet med lokal partner i Kina har vært godt forberedt gjennom et par år, og nå er det første anlegget (Biovac SBR0110N) klart for forsendelse fra selskapets hovedkontor på Frogner i Sørum. Anlegget skal monteres og settes i drift i Anhui-provinsen med hjelp fra Biovac-personell om noen uker.

– Anlegget er i utgangspunktet et standard Biovac SBR. Vi har allikevel gjort noen tilpasninger for å møte lokale kinesiske krav, som er minst like strenge som det vi er vant til her hjemme, sier prosjektdirektør/CTO Eskil Møllegaard.

Biovac har i tillegg til å ha levert en stor mengde anlegg her i landet gjennom mer enn tre tiår også levert mellomstore renseanlegg utenfor «egen stuedør». Anleggene, som behandler avløpsvann fra noen hundre til noen tusen personer hver seg, er i tillegg til øvrige europeiske land levert til mer eksotiske deler av verden som Filipinene, Maldivene, Antarktis, Sibir, Egypt og Dubai – for å nevne noen.

– At vi nå beveger oss inn i det enorme kinesiske markedet er en helt naturlig utvikling for selskapet, sier adm.dir Petter Mellquist.

– Dette kan vi gjøre med bakgrunn i sterkt lokalt partnerskap og etter hvert god kjennskap til både kultur og måten å drive forretning på.

Samarbeidet med lokal partner i Kina har vært godt forberedt gjennom et par år, og nå er det første anlegget (Biovac SBR0110N) klart for forsendelse fra selskapets hovedkontor på Frogner i Sørum. Anlegget skal monteres og settes i drift i Anhui-provinsen med hjelp fra Biovac-personell om noen uker.

Etter å ha fokusert på etablering og vekst i Skandinavia de siste årene blir dermed Kina selskapets neste marked av betydning.

Biovac Environmental Technology AS er leverandør av vann- og avløpsløsninger til offentlige og private kunder gjennom kjente merkevarer som Biovac®, Haco® og Fluidtec®. Selskapet omsetter årlig for ca. 144 millioner i det norske markedet og ca. 45 millioner i det svenske. Med mer enn 13.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 25.000 årlige gjennomførte servicebesøk har Biovac Environmental Technology AS en unik kompetanse og erfaringsbase.

Biovac® renseanlegg er et meget bra miljøvennlig alternativ for rensing av avløpsvann for de som ikke har kommunalt avløp. Teknologien som brukes er basert på en naturlig og biokjemisk renseprosess. Samtlige Biovac® minirenseanlegg er godkjent etter NS-EN 12566-3. Dette er standarden alle kommuner har som minstekrav. Biovac® minirenseanlegg finnes i en rekke forskjellige utførelser og har derfor en høy fleksiblilitet ved plassering og klarer alle typer gunnforhold og tomteforhold. Anleggene kan enten graves ned eller plasseres i et frostfritt rom over jorden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com