KAM Trykkavløp

  0

  Xylem Water Solutions Norge

  Xylem Water Solutions Norge AS er Norges største spesialfirma innen pumping og vannteknologiske løsninger. Våre produkter benyttes i hele verden til vann- og avløpsanlegg, for vanning, til drenering og innen ulike industriprosesser. På verdensbasis har Xylem over 17 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. I Norge er vi rundt 130 ansatte fordelt på 9 filialer samt hovedkontor i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA, bygg/anlegg og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS og industri. Vi har vært i Norge siden 1966, og er i dag en ledende produsent og leverandør av pumper og miksere med tilhørende styringssystemer. Vi har også ofte rollen som teknisk entreprenør for leveranse av komplette løsninger. Våre varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin og Sanitaire og vi er autorisert forhandler av ITT Goulds Pumps. Våre verdier er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert. For mer info om oss, se våre hjemmesider. Vi er i god vekst og til vår filial i Oslo søker vi etter ny medarbeider.

  Dine oppgaver blir å finne, dimensjonere, prosjektere og selge inn pumpeløsninger for trykkavløp samt renseanlegg i region Oslo/ Akershus/ Østfold/ Vestfold/ Buskerud samt et key-account og supportansvar for de samme fagområdene i øvrige deler av landet, da i tett samarbeid med medarbeidere på våre andre filialer i Norge.

  Av arbeidsoppgaver kan nevnes:

  • Planlegge og gjennomføre kundemøter og befaringer
  • Bearbeide forespørsler og dimensjonere anlegg
  • Markedsføre våre produkter og løsninger
  • Holde fagsamlingering, seminarer, kurs og opplæring av kunder og konsulenter.

  Noe reising må påregnes. Du vil rapportere til filialsjef Oslo.

  Dine kvalifikasjoner og egenskaper
  Ingeniør (gjerne maskin, bygg, prosess), fagskoleingeniør eller rørleggermester. Du har primært relevant erfaring innen VA, men også relevant erfaring fra VVS ol. kan være av interesse.
  Videre er du pålitelig, initiativrik, imøtekommende, resultat- og løsningsorientert. God på struktur, kommunikasjon og samarbeid. Dine engelskkunnskaper er gode og du er trygg på å presentere et budskap overfor andre.

  Vi kan tilby deg
  Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte, støttende og kvalifiserte kollegaer. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø hvor vi legger til rette for at alle skal trives med mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Gode konkurransedyktige betingelser for den rette. Stillingen har kontoradresse på Stålfjæra i Oslo.

  For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller filialsjef Rune Rystad på 414 05 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «KAM TRykkavløp » til post@setsaasconsult.no. Søknadsfrist: Snarest.

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til post@setsaasconsult.no

  Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook