SKT søker Teknisk Salg VA og Ingeniør VA – Trykkavløp

  0

  Nettside Skandinavisk Kommunalteknik AS

  Skandinavias største leverandør av løsninger for trykkavløpssystem Konsernet har mer enn 40 års kunnskap i å levere trykkavløp, og mer enn 70.000* LPS skruepumper er solgt og montert i Skandinavia. Vi er spesialiserte på å skreddersy og levere trykkavløpsløsninger til kommuner, velforeninger og enkeltstående anlegg. SKT Norge er et heleid datterselskap av Skandinavisk Kommunalteknik AB (SKT) i Sverige. SKT og FANN er sammen i konsernet Northern Environmental and Water Solutions (NEWS). Omsettning: 260 Millioner Ansatte: 115

  Arbeidsoppgaver

  Vi søker en erfaren selger som trives med å være på veien, identifisere potensielle prosjekter, bygge relasjoner og avslutte et salg. Interesse og kunnskap om vann og avløp vil være en fordel. Du vil inngå i et offensivt og lite team som prosjekterer og leverer trykkavløpsanlegg basert på selskapets prefabrikkerte pumpestasjoner. Målgruppen er kommuner, grunneiere, VA-entreprenører, rørleggere og private VA-andelslag. VA-konsulenter er ofte en viktig premissgiver.

  Kvalifikasjoner

  Personen vi søker kan vise til gode resultater fra salg av tekniske produkter/systemer. Du motiveres av å lukke et salg. Du er fortrolig med data som arbeidsverktøy, og du arbeider selvstendig og strukturert. Nødvendig produktopplæring vil bli gitt.

  Vi søker en ansvarsbevisst, serviceinnstilt og positiv person som trives med å være på veien, og som har evnen til selv å drive frem egne prosjekter. Vi forventer at du er pålitelig, initiativrik og opptrer på en profesjonell og fordelaktig måte for arbeidsgiver. Godt humør og en grunnleggende positiv innstilling er også egenskaper vi verdsetter. Du bør kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk.

  Muligheter

  Den vi ansetter vil få god opplæring både lokalt og ved vårt morselskap i Stockholm. Det vil være gode muligheter til personlig utvikling, og vi kan tilby konkurransedyktig lønn og pensjon- og sykeforsikring

  _____________________________________________________

  Ingeniør VA – Trykkavløp

  Arbeidsoppgaver

  Vi søker en ung person med teknisk kunnskap om vann og avløp. Du vil inngå i et offensivt og lite team som prosjekterer og leverer trykkavløpsanlegg basert på selskapets prefabrikkerte pumpestasjoner. Målgruppen er kommuner og private vann- og avløpslag.  Nødvendig opplæring vil bli gitt.

  En naturlig del av stillingen er å delta og ta en aktiv rolle i salgsarbeidet. Våre kunder ligger over hele landet, noe som betyr en del tid på veien på befaringer, identifisering av potensielle prosjekter og att bygge relasjoner.

  Kvalifikasjoner

  Personen vi søker har fagskole eller høyskole innen vann og avløp med noen års erfaring.  Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du er fortrolig med data som arbeidsverktøy, og vi forventer at du har interesse for å arbeide med tegneprogram som AutoCad, eller tilsvarende. Du arbeider selvstendig og strukturert.

  Vi søker en ansvarsbevisst, serviceinnstilt og positiv person som trives med å jobbe i team, men også har evnen til selv å drive frem prosjekter. Vi forventer at du er pålitelig, initiativrik og opptrer på en profesjonell og fordelaktig måte for arbeidsgiver. Godt humør og en grunnleggende positiv innstilling er også egenskaper vi verdsetter. Du må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk.

  Adresse: Osloveien 161, 1440 Drøbak

  Søknadsfrist: Snarest

  Kontaktperson:
  Torbjörn Jansson
  Daglig Leder
  torbjorn.jansson@kommunalteknik.se
  Tel: +47 94 00 88 01

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til torbjorn.jansson@kommunalteknik.se