Spennende stillinger innen VA i Ski

  0

  https://twitter.com/SwecoNorge Sweco Norge AS

  Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

  Sweco region Ski er et kontor med omkring 65 medarbeidere i et hyggelig, flerfaglig miljø sentralt plassert i moderne lokaler i stasjonskvartalet midt i Ski sentrum.
  Kontoret er stadig i vekst og vi har mange spennende og varierte prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Vi er i dag 12 personer på VA-gruppen ved kontoret som sammen med firmaet forøvrig har et av de fremste VA-miljøene i Norge og Europa.

  Vi søker nå sivilingeniører/ingeniører VA

  Kvalifikasjoner

  Vi søker primært etter personer med 2-5 års erfaring innenfor vann- og miljøteknikk, men nyutdannede innen fagretningen kan også søke. Du er engasjert, fremoverlent, pålitelig og kan vise til gode resultater. Dine arbeidsoppgaver blir rådgivning, prosjektledelse, prosjektering og/eller modellering av vann- og avløpssystemer.

  Vi tilbyr:

  • Motiverte og engasjerte kolleger
  • Karriereprogram med gode utviklingsmuligheter
  • Et bredt faglig nettverk i Norge og Europa
  • Gode ferie- og personalordninger