Teknisk selger – Pumpestasjoner

  0

  Xylem Water Solutions Norge

  Xylem Water Solutions Norge AS er Norges største spesialfirma innen pumping og vannteknologiske løsninger. Våre produkter benyttes i hele verden til vann- og avløpsanlegg, for vanning, til drenering og innen ulike industriprosesser. På verdensbasis har Xylem over 17 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. I Norge er vi rundt 130 ansatte fordelt på 9 filialer samt hovedkontor i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA, bygg/anlegg og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS og industri. Vi har vært i Norge siden 1966, og er i dag en ledende produsent og leverandør av pumper og miksere med tilhørende styringssystemer. Vi har også ofte rollen som teknisk entreprenør for leveranse av komplette løsninger. Våre varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin og Sanitaire og vi er autorisert forhandler av ITT Goulds Pumps. Våre verdier er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert. For mer info om oss, se våre hjemmesider. Vi er i god vekst og til vår filial i Oslo søker vi etter ny medarbeider.

  Din hovedoppgave
  Du vil ha ansvar for rehabiliterings-prosjekter i vår Oslo-filial med arbeidsområde primært i Vestfold. Sekundært deler av Buskerud opp til Bærum, samt noe i Østfold. Stillingen vil bestå av rundt halvparten salg og gjennomføring av rehabiliteringsjobber og den øvrige parten på service på eksisterende installasjoner.

  Dine salgsoppgaver blir å finne prosjekter gjennom kontakt med våre eksisterende kunder, utføre befaringer og utarbeide tilbud. Du følger prosjektene fra A til Å og sørge for kvalitet og service hele veien. Du vil få ansvaret for å planlegge og gjennomføre kundebesøk, bearbeide forespørsler, innhente priser fra underleverandører, koordinere gjennomføringen og selge inn våre gode løsninger. Dine serviceoppgaver vil være service av pumper og tilbehør samt igangkjøring av pumpestasjoner.

  Du vil rapportere til filialsjef Oslo.

  Dine kvalifikasjoner og egenskaper
  Du har en teknisk bakgrunn, gjerne VVS-faglig. Maskinteknisk, automasjons og elektrofaglig utdanning er også aktuelt.  Det er positivt om du har kjennskap til automasjon, men intet krav.
  Du har relevant erfaring og det er fint om du har erfaring fra prosjektgjennomføring.
  Videre er du opptatt av stadig faglig utvikling og på jakt etter forbedringer.  Du er pålitelig, initiativrik, imøtekommende, resultat- og løsningsorientert. God på struktur, kommunikasjon og samarbeid.

  Vi kan tilby deg
  Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte, støttende og kvalifiserte kollegaer. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø hvor vi legger til rette for at alle skal trives med mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Gode konkurransedyktige betingelser for den rette. Kontoradresse vil være på Stålfjæra i Oslo, men du kan også jobbe utifra ditt bosted.

  For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller filialsjef Rune Rystad på 414 05 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Teknisk selger – Pumpestasjoner» til post@setsaasconsult.no. Søknadsfrist: Snarest.

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til post@setsaasconsult.no

  Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook